Коста Марков разкъсан между две жени

След близо 12 годишна пауза Коста Марков се завърна отново на българската сцената, за да може да зарадва почитателите си нова с песен. Тя е съвместен дует с Деси Слава и Галена. Клипът вече е факт по Планета ТВ, а името на песента е „За две жени“. В песента Коста е разкъсан между законната си половинка и друга жена, която не му дава мира.Музиката е дело на самият изпълнител, текстът е на Мариета Ангелова, а аранжимента на Даниел Ганев.

Коста Марков сподели, че е избрал да се завърне с бързо и динамично клубно парче. Той е безкрайно благодарен на Галена и Деси Слава за това, че се включили в записа на песента му. Първоначално изпълнителят е бил предвидил само участие на Галена, но по време на снимките на клипа се обадил на Деси Слава и я помолил да участва с вокали в песента.

Коста Марков в момента се намира в Флорида и както обяви в свое интервю в началото на лятото се завръща в България. Изпълнителят ще бъде част от музикална компания “Пайнер”, като от юни до средата на септември ще прави концертни участия у нас.

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.