Станимир Гъмов, Юлиан Вергов и куп любими български актьори ще видим в нов български филм

„Маймуна”е заглавието на новият български филм с марката „Нова Броудкастинг Груп”, като за неговата реализация се включват и от Национален филмов център чрез сесията за ниско бюджетно кино с 360 000 лв.

Първото заглавие на лентата е „Баща ми, майка ми, сестра ми“, но впоследствие то се променя на „Маймуна”. Филмът е по режисура на Димитър Коцев – Шошо, а премиерата ще бъде по кината от 30ти септември 2016.
Звездният актьорски състав е: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Станимир Гъмов, Леонид Йовчев, Радена Вълканова и Валентин Ганев. Режисьора залага и на две нови имена, които ще дебютират с този филм, а именно Александра Костова и Радина Боршош. В лентата те играят две сестри, които са от общ баща и една маймуна, както и обща страст-да се ровят в дълбоко пазените тайни на своя странен учител Пенев.Но както във всеки филм, така и в този, ще се появи нещо, което ще наложи бързото порастване на децата, а на възрастните- да останат усмихнати въпреки всичко.

Главният герой е много интересен, забавен и даже реабилитиран престъпник- маймуната Тошко.Неговите собственици са задържани под стража, а той е трябвало да отиде  в Софийския зоопарк. Тошко е бил научен да краде и е крал синджирчета и партфейли, докато е занимавал минувачите по черноморските курорти.
„Маймуна” отправя послание за избора да  живееш от светлата страна и да продължиш да вярваш, дори когато Дядо Коледа си тръгне завинаги.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.