7-метрова сцена се строи за фестивал в Гърция

Второто издание на Halkidiki Adventure Festival ще се проведе в живописния район на Калитеа (в превод „хубава гледка“ ) на Халкидики на 28, 29 и 30 април. Организатор на събитието са „Event Academy България“, чиято идея е да съчетаят красотата на плажовете там с магията на музиката и танците. На официална пресконференция пред журналисти организаторите внесоха яснота за фестивала на годината и издадоха любопитни подробности до осъществяването му.

Тази година Halkidiki Adventure Festival ще бъде с изцяло нови концепция и формат,

а в него ще се включи цяла плеяда от десетки актуални имена от световната и българска електронна сцена – AND.ID (Гърция), Claptone (Германия), Detlef (Гърция), DJ Lion (Сърбия), Gabriel Del (България), Hector Couto (Испания), Kaiser Souzai (Германия), Leonardo Gonnelli (Германия), Metodi Hristov, Pave lPetrov, PAWSA (Великобритания), POPOF (Франция), Sandy Rivera (САЩ), Santé (Германия), Simone Liberali (Италия), Stefano Noferini (Италия), Vangelis Kostoxenakis (Гърция), DJ Antonio (Гърция), DJ Nikifor (Македония), Emiliyan Ivanov, Emma (България), Junior Pappa (Гърция), Marsel Rohas (България), Nikolay Ivanov (DJ NRG), StefanPopov, Stephan Gee (България), DJ Versus (България), Vladimir Karchev.


„Избрали сме едно райско кътче, до което разстоянието с кола е почти колкото до Бургас. Пътят е страхотен. Природата е красива, има големи пространства и поляни. Архитектурата е направена така, че да не нарушава природата, а да бъде в симбиоза с нея. Страхотни кътчета има, както и кристално чиста вода, все едно е басейн. Още със стъпването на Халкидики настроението рязко се подобрява“, категорични са организаторите на музикалното събитие.

 

 
На тях им допаднали дискотеките. Миналата година направили събитие в клуб, какъвто до този момент не били виждали. „Оказа се, че има още дискотеки, които си заслужават да бъдат видени. Срещнахме се със собствениците на един клуб, в който видяхме потенциала да направим това, което искаме – да предадем чрез саунд и светлинни ефекти истинското преживяване на хаус музиката“, допълват те.
Плажът пред комплекса е изключително голям. Може да събере 15 хил. човека. Целият ще бъде на разположение за музикалния фестивал, тъй като са резервирали целия комплекс. „Хотелската база ни помагат много, застанали са плътно зад нас“, споделят Борис Денински и Петър Стоичков, организатори на фестивала в Халкидики. Строи се 7-метрова сцена за събитието, за което ще се говори много след това.
Относно хората, които предварително са заявили, че ще бъдат на събитието, от България над 700 човека са резервирали своите места, от Сърбия има невероятен интерес и над 400 човека ще дойдат, от Гърция 220 човека, от Македония има доста и т.н. „Сигурни сме, че 1500 човека от десет различни националности ще дойдат на този плаж. Това събитие ще бъде за всеки един вкус и се надяваме с нашата декорация и това, което ще построим на плажа, да ги пренесем в едно друго измерение“, обобщават те.
Амбициозните български организатори са преговаряли с над 30 от най-актуалните DJ от световната и родната сцена ще радват гостите. Но безспорно най-голямата атракция се очаква да е немският продуцентClaptone. Той стана известен с факта, че до момента никога не показва лицето си, а продължава да се крие зад прословутата си маска.

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.