Александра Богданска с ново занимание

Скандалната моделка Александра Богданска, която нашумя с пръст заврян в устата и се похвали с ново интересно занимание. Тя беше специален гост в предаването на Деси Цонева по „Code Fashion”.Алекс разказа за екзотичната си почивка в Сардения, която е била неочаквана за нея,защото тя си била избрала друга дестинация,но срещата и с случаен младеж преобръща цялата й почивка.

Младокът и предлага работа като пиар в агенция на негов приятел,която организира кроизи в Сардения.” Свързах се,писах имейл на компанията и се озовах в Сардения”,допълва още тя.” Ние работихме,като пиари и всички живеехме в една вила,като едно истинско семейство бяхме.Сутрин ставаш правиш закуска за всички пиете си кафето,само не се научих да пия,като тяхното кафе”, разказва емоционално Алекс.

На въпроса дали е завързала приятелство с някой от нейните колеги.Тя отговоря с „да,но не с италианец, а с мароканка”. ”Ние също така работихме с различни ресторанти,клубове” ,а един от клубовете е бил на Флавио Белаторе.”Имах възможността да стоя рамо до рамо до: Елтън Джон, Линдзи Лоън ,Роналдо,всички те бяха наши гости в това заведение.Това лято мога да кажа, че беше богато на емоции и преживявания за мен”.

Разказите продължават до срещата и с Джано Каваки. ”Каваки пристигна с охрана и го попитах за името му,а той ме погледна все едно кой съм аз,аз съвсем сериозно го попитах той си каза името и го отметнах”.”И както всяка жена обича да се снима,да запечатва моментите и в един момент видях как някой изкача до мене ,но аз продължих да си снимам”.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.