Авера: Защо Криско може да снима момичета по бельо,а аз не?!

“Тя е топ “ е името на най – новата ти песен разкажи ни малко повече за нея.

Работих дълго време по песента, за да се получи точно това, което искам.Благодарен съм на моя екип и на моите приятели, които ми помогнаха.Продуценти са Зипо и Слаш, които са зад мен още от самото ми началото. Зад бийта е малкия голям Rusty, Микс и Мастера е дело на Цецо от Респект, а видеото е на Христо Христов по -познат като Devil Cinema.

Авера доста интересен псевдоним. Откъде идва и кой се крие зад него ?

Това е махленски израз. „Авер“ означава приятел. По принцип самата дума „авер“ е по позната по морето.Хрумна ми като идея, хареса ми и така си остана.И аз да се похваля, че съм израснал „махленски“ нали сега е модерно. Истинското ми име е Тихомир. Родом съм от Стара Загора. Сега уча висше образование в София. Смятам, че съм амбициозен и всичко, каквото искам по един или друг начин го постигам.Тази песен е самият пример, имах много проблеми покрай създаването на продукта, но въпреки всичко успях.

Според теб защо YouTube отбеляза клипът ти като видео с възрастово ограничение?

Да ви кажа и аз се чудя. Във видеото ми няма нищо нецензурно. Защо Криско да може да снима момичета по бельо без проблем, а аз не?

Откъде идва любовта ти към музиката и защо се насочи точно към този стил?

Любовта ми към музиката я имам от малък, но от осми клас се занимавам по сериозно.Записвам песни, пиша текстове и така нататък. Не мисля, че съм в точно определен стил. Аз правя музика, такава, каквото ми харесва на мен.Не се смятам за рапър или за хип-хоп изпълнител. Всичко зависи от това в какво настроение съм и каква емоция съм изпитал, защото всички песни все пак са вдъхновени от нещо лично.

Би ли направил съвместно парче с някой по -нашумял изпълнител и ако да- кой е той ?

Разбира се. Кефя се на Криско още от малък. С него ми е нещо като мечта да запиша. Марсо и Бобката също са ми сред фаворитите, с които искам да работя. Не на последно място Зипо и Слаш-с тях рано или късно ще се случи. В началото на другата година ще има песен с изпълнител, с когото съм искал да работя, но за момента ще запазя името в тайна.

Свободно или заето е сърцето ти?

Вече от няколко месеца сърцето ми е заето от едно прекрасно момиче.Може би тук е момента да й благодаря, че винаги ме е подкрепяла в моите начинания и застава зад мен.

Разкажи ни за вас. Не ревнува ли от момичета, които непрекъснато са покрай теб?

Според мен тайничко си ревнува, но пред мен винаги е силна.Тя знае кой съм и с какво се занимавам. Когато до мъжа има половинка, която го подкрепя той е по-силен.Така се чувствам и аз.

Как обичаш да прекарваш свободно си време?

Напоследък го прекарвам с нея. Иначе обичам да спортувам, да се срещам с приятели.Ходя по дискотеки, забавлявам се, работя. Нормалните неща за едно 19-годишно момче, нищо по различно.

Пожелай нещо на читателите на Plovdiwood

Пожелавам им много усмивки и много приятни емоции.А на вашия екип мога да пожелая да продължавате по същата пътека, защото тя е правилната !

Интервю: Цветко Колчагов

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.