Българската Кейти Пери направи фурор в Пловдив /Снимки/

Намираме се в Мол Пловдив, където поп певицата Ева ще се срещне с нейните фенове, които вече скандират името й.

Събитието е част от EVAalbumTour или с други думи – най-голямото фен турне, провеждано някога в България. Преди да успея да задам няколко въпроса на Ева, DJ Пачо, който е част от нейния екип, бърза да ми каже, че освен, че е позитивна и истинска,тя е и пример за младите- миналата година е посетила 100-те Национални туристически обекта в страната. С тези думи той ме подготвя за една доста цветна личност…

Здравей, Ева! Как ти дойде идеята за това фен турне?
Идеята беше моя и на баща ми -Теди Георгиев, който в момента е тук с мен и с който работим заедно. Ние подготвихме уникална и доста стриктна програма, защото за 2-3 месеца ще посетим над 100 населени места. Идеята беше да се срещнем с всички хора, които ежедневно ми пишат, за да ми кажат колко ме обичат и с тези срещи да им доставим радост. Освен снимка с мен и автограф почитателите ми ще имат възможност закупят първият ми албум, като по този начин подкрепят българската музика и българските изпълнители

Какви песни съдържа твоя албум?
В него ще откриете освен всички издавани мои песни, но и много неиздавани, както и три инструментала, на които всеки може да си пее. Също така включва и книжка с текстове на всички песни, а да не забравя и снимки от най-новата ми фотосесия 🙂

Имаш ли си твоя любима песен?
Да, аз имам и това е “Дали”. Тя е може би най-романтичната песен от всички мои и ми е най на сърце. В който и град да отида, а Пловдив е града на любовта, всичко деца я знаят и пееят заедно с мен.

Ти, освен като певица, се изявяваш и като актриса. Къде се чувстваш по-добре: в сериала или на сцената?
Аз много обичам актьорските си занимания и не мога да разделя двете неща. Сякаш те са едно цяло- като една вкусна ябълка, която трябва да е изядеш цялата- не може само наполовина. Наистина обожавам да играя, а пеенето извира от мен и може би затова и двете неща ми се получават.

Като цяло си винаги усмихната и доста позитивна личност.Твоите клипове също не правят изключение- цветни, забавни и даже мога да кажа, че ми малко на клиповете на Кейти Пери. Има ли нещо такова?
Доста хора са ми го казвали и съм много щастлива, защото тя ми е любима певица. Никога преди не съм се замисляла, че може да има някаква прилика между нея и мен, това стана съвсем случайно. Най-вероятно тя ми е повлияла със своето творчество и много бих искала на нейните години да съм толкова позитивна, колкото е тя.

А откъде черпиш своя позитивизъм?
Аз чета много книги за саморазвитие, книги на велика автори като Петър Дънов, които помагат на хората да изградят себе си и да бъдат щастливи и благодарни.

Искам да те върна малко назад… Преди две години ти беше част от благотворителен концерт в НДК, на който Plovdiwood Entertainment бяха режисьори и пиари. Често ли участваш в такъв род събития?
Да, обичам да се включвам. Добре е, защото един изпълнител може да помогне със своето присъствие и да предизвика много други хора, които също да участват в различни кампании. Когато аз участвам в едно такова събитие след мен идват много последователи, които се включват, помагат и даряват средства. За жалост имаше доста благотворителни концерти…. За жалост казвам, защото те са все за дечица, които имат нужда и ми се иска в бъдеще да има все по-малко такива инициативи.

Това ли е твоето послание към младите хора- да са съпричастни към другите и да правят добро?
Да, може да се каже, че такова е посланието ми към подрастващите- най-вече да бъдат добри един с друг и към себе си, също. Ако уважават себе си, то тогава е лесно да уважават и останалите. Също така да бъдат искрени и позитивни. Аз винаги ги карам да се усмихват и да бъдат по-позитивни, въпреки, че някои хора ми се смеят, но аз съм си такава- най-позитивният артист!

Какво ново да очакваме от теб?
Веднага след като приключи турнето започвам работа по летния ми хит. Ще бъде много завладяващ- за сега има само ритъм, който е доста свеж и мисля, че на почитатели ми много ще им хареса. Клипът най-вероятно ще го снимаме в чужбина, където бяхме поканени от мои фенове, а кой знае- можем да направим и Ева албум тур в Лондон и да заснемем клипа 🙂

П.П: Не можахме да дочакаме края на събитието, защото феновете й не спираха да прииждат и както се вижда от снимките- повечето от тях си тръгваха усмихнати и по-заредени след срещата си с Eva.

Интервю: Гергана Профирова

Снимки: Цветко Колчагов /Цеко/

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.