Бонимир: Търся жената, с която ще прекарам живота си!

Свежарска! Така определяме новата песен на поп певецът Бонимир, която е с типичен за лятото клип, който ни пренася на брега на морето сред вълните и жаркото слънце. В ролята на мачо влиза изпълнителят, а изкусителката е брюнетка с красиви извивки. Покрай актуалното му парче, не пропуснахме и личният живот на певеца…

Hola, como esta? Не напразно започваме разговора по този начин, защото наскоро излезе най-новата ти песен “Нещо на испански “.

Estoy bien, gracias. И на български все пак: добре съм, благодаря!

Какво те провокира да изпееш песен на испански, а не на някой друг език ?

Винаги съм бил фен на испанската музика. Харесвам този език, макар да разбирам малко от него. Това в момента е световен тренд, изключително слушана музика в доста страни  и продължава да се налага все повече на музикалния пазар и у нас.

Кой е автор на музиката и текста на парчето?

Искам да благодаря изключително много на няколко човека. Деян Асенов човекът, който прави най-яките бийтове и е с мен от самото начало.На SH Video за невероятният професионализъм по работата за видеоклипа. Специални благодарности и на инж.Митко Димитров и целия екип на музикалната компания, която застана зад проекта.

ИСКАШ ВИДЕОКЛИП? ДОВЕРИ СЕ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПР И ПРОДУЦЕНТСКА КОМПАНИЯ В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ

В песента си правиш лека ирония с кекс и Мегз. Какво искаш да кажеш с това ?

В интерес на истината преди няколко дни излезе точно такава статия в едно жълто издание, че ги осмивам.Аз ще отговоря по този начин: обичам да правя Кекс с Мегз 🙂 Направихме един абсолютно весел проект с цел забавление, без никакво лично отношение към когото и да билo. Така че ако някой се припознае, си е негов проблем…

Какво те вдъхновява всеки път?

Винаги съм се вдъхновявал от света около мен и всичко, което ми се случва в живота. Изключително много ме радват реакциите на хората за „Нещо на испански“, получавам стотици съобщения и обаждания, а от това по-голямо вдъхновение -здраве му кажи.

Какво мислиш за една голяма луда лятна свалка?

Харесвам лятото. Всички са настроени положително и вдъхновени за нови изживявания.Забелязал съм, че жените са някакси по-благосклонни към нас мъжете 🙂 Така че аз съм готов за нещо ново и зареждащо.

И като говорим за свалки- заето ли е сърцето ти в момента?

Понякога е свободно, а понякога не е. Все още търся онази жена, която ще го завладее за цял живот. Но има време за това, аз съм едва на 24 и смятам първо да си поживея малко, за да бъда готов за този момент.

На планина или море смяташ да почиваш ?

Всяко място имам своята красота, но по-важно е с кой си, а не къде си.

Пожелай нещо на читателите ни!

Лято е! Времето никога няма да се върне, така че се веселете, купонясвайте и карайте по-айляк, без много напрежение.

Текст и снимки: Цветко Колчагов /Цеко/

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.