Дилена Димитрова: Нямам нужда от мъж до себе си!

Дилена Димитрова е една от най-харесваните и следени модели в България. Хубавицата стана популярна покрай участието си в конкурса „Мис Плеймейт“, след което има редица изяви в реклами, фотосесии и музикални клипове. Плеймейтката даде интервю за Plovdiwood, в което повдигна завесата около личния си живот.

Здравей, Дилена, само преди няколко дни ни разтресе нов скандал свързан с теб, а именно, че си снимала порно сцени в известен столичен клуб. Може ли да ми разкажеш?

– Не мога да кажа, че съм снимала порно сцени. Имах участие в новия клип на Зипо и Слаш, където част от кадрите са по-еротични и именно те предизвикаха такива мълви в медийното пространство.

Клипът на „Кварталът на богатите“ на рапърите Зипо и Слаш е вече факт. Каква е твоята роля в него?

– Ролята ми в клипа е на изкусителка. Идеята на видеото, е че не трябва да се вълнуваме от пари и материални неща.

А как се работи с тях двамата?

– Изключително забавно! Те са много позитивни. Удоволствие е да се работи с тях.

Освен участия в музикални клипове, с какво друго се занимаваш?

– Непрекъснато имам участия, като модел. Участвам и в много реклами.

Има слух, че ще ставаш певица. Може ли да ми разкажеш повече за това?

– Категорично не!!! Никога не съм имала намерения да ставам певица. Разочарована съм от факта, че всеки втори може да стане изпълнител, без значение дали може да пее или не. За жалост всичко е въпрос на пари.

Дилена, ти си много следена в социалните мрежи. На скоро в твоя профил публикува: „Прошка? Нито искам, нито давам!!!“ Склонна ли си да прощаваш и да се извиняваш в живота?

– Аз съм много краен човек. Склонна съм да искам прошка само от Бог.

Освен това си изключително харесвана личност. Има ли мъж в живота ти?

– Не, няма мъж в живота ми и за момента нямам намерение да има. Добре ми е така. Изцяло съм съсредоточена в работата си.

Стана много популярна и известна покрай участието си в „Мис Плеймейт“. За това ли мечтаеше, като дете?

– Участието ми в „Мис Плеймейт“ стана напълно случайно. В последния момент разбрах от моя приятелка, че са ме избрали. От много малка си мечтаех да бъда на модния подиум и да бъда модел.

Как виждаш живота си след 5 години?

– Виждам се работеща и успяла. Аз винаги съм се справяла сама и искам и за напред да е така. Не искам да съм зависима от други хора. Харесва ми да съм самостоятелна.

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.