Фолк дивата Галена с нова модна фотосесия

Галена засне нова модна фотосесия, пред обектива на най-добрия – Костадин Кръстев – Коко. Фолк звездата краси корицата на новия брой на списание „Hello“ със заглавието: „Откровено за първото място в живота, не само на сцената“.

В него ще намерите ексклузивното интервю на новата номер 1, която споделя, че стилът за нея е всичко. „Той ни прави индивидуални и различни. Вкусът към музиката, към модата, към всичко заобикалящо ме изразяват мен самата като човек и артист”, откровена е Галена.

Стилист на новата фотосесия е Добромир Киряков, който е плътно до певицата от години. Той е човекът, „виновен“ затова, че Галена е модна икона.

Гримът е дело на Кирил Чолаков, а косата на Стельо. Използвани са модни марки като Philipp Plein, Balmain, H&M, Disquared2, Christian Louboutin и други.

“Приятелство има, ако искаш да го има. Ако си отворен за такова и ако зад всяка дума на другия не търсиш подсмисъл. Ето тогава може да има приятелство когато си отворен и открит. Уважавам колегите си, независимо дали сме приятели или не”.

Интерес за всички са и бъдещите планове на певицата и това дали предвижда самостоятелен спектакъл.

“Имам планове за концерт, но ще бъде тогава, когато съм 100 % сигурна, че ще покажа най-доброто от себе си, показано по най-добрия начин”, споделя Галена.

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.