Галена, Фики и Преслава в общ проект

Музикална компания “Пайнер” събира три от най-актуалните си имена от поп-фолк сцената. Галена,Фики и Преслава са специални гости на стадион “П.Волов”, гр.Шумен, за да изнесат мега концерт на всички присъстващи.

Началото на бляскавото събитие е 20:00часа, а датата е 10 юни. Неслучайно в Шумен ще се проведе мега концерта ”Звездите на Пайнер”, защото поканените артисти са от този регион. Както знаем Галена е родена в Смядово, Преслава -в Добрич , а Фики е от Шумен.
Тогава е и голямото завръщане на Галена, която стана майка за втори път. В тричасовия концерт всички гости ще чуят емблематични песни от репертоара на звездите на „Планета TV”, сред които са дуетите на Галена и Фики – ”Кой” и ”Боже, прости”, както и общите им хитове с Преслава-„С теб или с никой” и ”Горе-долу”.

Водещ на концертното събитие е Иван Динев-Устата, който както винаги ще забавлява всички присъстващи. Освен обичаните изпълнители и песни, организаторите обещават спиращи дъха специални ефекти, балетни формации и много визуални изненади.

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.