Наталия Гуркова избира най-красивия българин

Гала-спектакъла на конкурса „Мистър България 2016″ ще се проведе на 10 май. На събитието ще имаме възможността да видим 22 момчета, които ще дефилират с любимите бански на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Джордж Клуни- “Vilebrequin“.

Ще се насладим на най-новата спортна колекция на Carducci, както и стилните и елегантни костюми на M’SUIT, които видяхме на Sofia Fashion Week и тази година.

С тежката задача да оценят кой е най- красивия българин, ще се заемат носителката на короната “Мис България “- Наталия Гуркова, лицензиантката на конкурса „Мис Югозападна България“- Ани Палашева, класиралата се на шесто място българка на “ Мисис Свят 2016″- Десислава Крайчева, Мария Бонева – Sofia Fashion Week.


В очакване да потвърди своето присъствие в журито, е световно известният дизайнер Майкъл Херера, или просто“ М “, както го наричат. Създател на модната линия- MTHEMOVEMENT , а част от клиентите му са звезди като Аштън Кътчър, Британи Мърфи, Бритни Спиърс, Джесика Алба и мн.др.

Зад организацията на тазгодишната надпревара за “Мистър България“, стои популярният лайафстайл специалист Атанас Лазаров, който е лицензиант на марката и собственик на PRofile Intetnational, както и екип от 30 човека- хореографи, дизайнери и модни специалисти.

Собственик на марката “ Мистър България“ е музикалния продуцент Доно Цветков. Генералният партньор БНТ Свят, ще излъчи бляскавото събитие. Официални медийни партньори: CODE Fashion, InLife tv, Hilife, информационна агенция Darts news, InLife и Plovdiwood.

За първи път в историята на конкурсите за красота, всички момчета ще преминат през 3D сканиране, а изготвените фигури ще бъдат продадени на търг с благотворителна цел.

За победителите в престижния конкурс, реномирания хотел „Royal Spa Hotel“- Велинград и дизайнерския хотел “ Dune“, ще връчат своите специални награди, като генерални спонсори.

Кастингът за „Мистър България 2016“ ще се проведе на 23 април, в хотел Маринела. Всички желаещи могат да изпратят информация, снимки и телефон за контакт на адрес: profile.bg@gmail.com

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.