Изпълнителят на световния хит “Mi Gna“ гостува в Пловдив

Арменският Василис Карас с участие в Мегами

Един от най-известните арменски певци и световна звезда СПИТАКЦИ ХАЙКО  ще пее на живо в клуб Мегами в гр. Пловдив, на 13 януари 2019г. Изпълнителят на мега хита “Mi Gna“ е включил България в световното си турне, което ще премине през Европа, Азия и Америка. Концертът му у нас ще е с участието на друг голям арменец- човекът глас Артур Надосян и неговия бенд.

Спитакци Хайко стана популярен извън държавата си именно с “Mi Gna“, която съчетава по уникален начин арменски ритми с френски и английски хип-хоп. Парчето направи рекордна гледаемост в You Tube още с пускането си и към момента има близо 180 милиона гледания. В същото време е една от песните, която най-много се върти по радиата и музикалните телевизии в България и неколкократно оглавява различни музикални класации.

Успехът на парчето не е случен, тъй като Хайко е популярен от много години в Армения. Неговите песни са в стил арменски поп-фолк, наречен рабиз, а феновете го сравняват с Василис Карас. Въпреки успехите певецът е скромен и споделя, че това, което най-много го радва, е любовта на публиката.

За повече информация и билети: 0898716631

ПРОМО ВИДЕО:

ПРОМО ВИДЕО! HAYKO LIVE!!!Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/342837379623174/permalink/342838866289692/#HaykoLiveMegamiPlovdiv

Публикувахте от Plovdiwood в Четвъртък, 25 октомври 2018 г.

 

Медийни партньори:

ЕВРОКОМ

ХАЙЛАЙФ

БЛИЦ.БГ

ДЕЛО.БГ

GREEN-NEWS.BG

SIGNAL.BG

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.