Изумително! Вижте жената с най-големия бюст в Европа /Видео+Снимки/

 

Германска стюардеса се превърна в бляскав модел, инвестирал £ 50,000 за операции, в опит да се превърне в „екзотично Барби“.

Мартина Биг със сигурност се откроява от тълпата и причината не е една. Освен изкуствения тен, който е придобила с инжекции от технологията „Еxtreme Тan“, превърнали светлата й кожа в „тъмно кафява и хрупкава“, Мартина се отличава и с най-големите гърди на Стария континент. Тя има уникални импланти, които могат да бъдат допълнително напомпани чрез инжектиране на физиологичен разтвор.

28-годишната моделка е с размер 32S на бюста си, но планира да отделя повече средства за операции, въпреки вече постигнатия екстремен външен вид.

Всичко започва през пролетта на 2012 г. Марти напуска работата си в авиокомпанията, за да преследва мечтата си да стане екзотичен модел, вдъхновена от Памела Андерсън и Кати Прайс, но по-късно разбира, че това не й е достатъчно.

„И така, сега, аз съм по-вдъхновена от Барби или Джесика Рабит! Имам кожата на Африкански момиче и много харесвам вида си“

Приятелят на Мартина – Майкъл е щастлив, че е част от живота й, дори я насърчава да продължава с промените на тялото си.

„Аз съм приятелят на жената с най-големите гърди в Европа! Надявам се за в бъдеще, Мартина да продължи уголемяването на гърдите си, устните си и да не спира с инжекциите за още по шоколадов тен.“

She has the biggest breasts in Europe!

She has the biggest breasts in Europe!

Публикувахте от Daily Mail в 14 април 2017 г.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.