Криско стана ерген на годината

Уважаеми дами, внимателно четете тази статия, защото тук може да срещнете вашата бъдеща изгора. Представяме ви най-желаните ергени в България- кой от кой по-красив и знаменит. „Hacienda Beach“ в Лозенец бе домакин за награждаването на най-желаните ергени в страната. Надпреварата бе ожесточена, но само 5-ма красавци се добраха до желаната статуетка.

В категория „Шоубизнес“ се отличи рапъра Кристиан Талев-Криско

 

След като се сдоби с статуетка Криско се изказа с лека ирония и в типично негов стил:“Искам да благодаря на моите продуценти за тази невероятна награда, на майка ми, че ме е родила и на баща ми, че си е свършил работата“.На самата церемония по връчването на наградата изпълнителят бе в компанията на модела Велина Узунова, а след като свърши събитието двамата си тръгнаха заедно. Това ни навежда на мисълта, че той най-вероятно е подновил отношенията си с бившата си изгора.

Футболистът Николай Михайлов се сдоби със статуетка в категория „Спорт“

Колоритният футболист не пропусна да изкаже своите благодарности към верните си фенове: „Искам да благодаря за тази награда на всички, които са гласували за мен”.Той както и другите ергени подпомогнаха създаването на българска църква.

Синът на Маринела и Ветко Арабаджиеви също взе приз.

Вълчо Арабаджиев е следващия желан ерген.Младокът грабна статуетката в категория „Бизнес“. Вълчо е 19-годишен млад предприемач, който е собственик на актуалната софийска дискотека „Мегами“ в Хотел Маринела.Той е учил в престижния швейцарски колеж “Льо Розе”, а след като го завършва продължава образованието си в университет в Лондон.Освен това младия Арабаджиев владее английски, френски и испански език.

В категория „Политика“ печелившия е Мартин Иванов

Мартин Иванов е депутат в 43-то Народно събрание. Иванов е лидер и на партията „България Без Цензура“ в Пловдив. Името му събужда интерес в публичното пространство с връзката си с фолк звездата Анелия, а вече и ерген на годината в тази категория.

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.