„Мис Загора 2017“ Яница Богомилова: Моят мотор е най-добрия ми приятел!

На 24 февруари в клуб ENVY се проведе първия по рода си конкурс за красота, организиран от Plovdiwood Ent.- „Мис Загора 2017“. След оспорвана конкуренция за победителка беше избрана 17-годишната Яница Богомилова, която е модел в „X Model group“. Красавицата с нетърпение застана пред нашия репортер, за да разкрие вълнуващи подробности около личния си живот и бъдещите й планове.

Здравей, Яница. Как се чувстваш като голямата победителка в конкурса „Мис Загора 2017“?
Чувствам се много щастлива от факта, че спечелих, освен това си изкарах супер, всички се държаха много мило. Успях да създам нови приятелства.

С какво впечатли журито?
Може би те забелязаха, че аз всъщност се забавлявах, не бях притеснена ни най-малко и се чувствах уверена в себе си. Също така имам наистина голям сценичен опит, което също ми беше в плюс.

Като изключим конкурса с какво друго се занимаваш и какви са твоите хобита ?
Имам много хобита. Обичам да се занимавам с най-различни неща. Обичам да танцувам, да спортувам и музиката също ми е хоби. Но едно от най-любимите ми е да карам мотор. Даже имам мой собствен YAMAHA YZFR125. Той е моят най-добър приятел.

Как поддържаш фигурата си?
Винаги съм спортувала, не с цел хубава фигура, а просто защото обичам да го правя. Бивша акробатка съм, много години съм танцувала спортни танци, в момента поддържам фигурата си чрез кардио тренировки. Спортът просто е част от живота ми.

Имаш ли си половинка?
Да имам, казва се Владислав . Той е всичко за мен, много повече от гадже. Имаме общи интереси, които ни свързват. Познаваме се от деца, почти съседи сме. Той дори се гордее с мен и с успехите ми на модния подиум.

Как виждаш бъдещето си?
Ами страшно много искам да запиша след 12-ти клас специалност драматичен театър в НАТФИЗ. Искам един ден да виждам лицето си на екрана. Модел съм в „X Model group“ от една година, имам солиден опит на снимачната площадка, снимала съм много музикални видео клипове и реклами.

Успя ли да посетиш Violet Coffe които са един от основните спонсори на „Мис Загора 2017“? 
Да, още на следващия ден след конкурса. Беше много уютно и приятно, a обслужването бе на ниво.

Пожелай нещо на читателите на Plovdiwood.
Скъпи читатели, запомнете, че красотата идва от душата.

Интервю и снимки: Цветко Колчагов

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.