Пловдивските дами получиха най-хубавите подаръци за 8 март

В месеца, посветен на жената, в един от моловете в Пловдив стотици дами успяха да се докоснат до някои от най-съвременните разкрасителни процедури.

Събитието „Дни на красотата“ се проведе от 8 до 10 март и бе организирано от д-р Лилия Гюдюлева. На специално създаден щанд екипът от специалисти на д-р Гюдюлева демонстрира лазерна епилация на лице и ръце с единствения по рода си в Пловдив апарат Soprano Ice Platinum. Чрез него могат да се правят безболезнени процедури през цялата година.

Истински интерес предизвика почистването на лице с иновативната технология HydraFacial. Както подсказва името това е комплексна терапия за лице, която не само дълбоко почиства, а и хидратира и подмладява кожата на лицето. От нея се възползваха безплатно много млади и възрастни жени, но не липсваха и представители на силния пол, които също решиха „да тестват“ процедурата. Програмата включваше и представяне на терапията Perk – за лице, устни и очи. На разположение на дамите на 10 март, пък, беше д-р Десислава Ночева, специалист по дерматология с богат опит в естетичната и клинична дерматология, която ги консултира и им даде много практични съвети.

„Дълбоко вярвам, че всяка жена е естествено красива и има нужда да се харесва и да вярва в себе си“, споделя д-р Гюдюлева.

А, ние, от екипа на Plovdiwood вярваме, че винаги трябва да изпробваме процедурите, за които пишем в нашата медия. Модел за HydraFacial бе водещата Гергана Профирова, която веднага след почистването сподели своето преживяване:

-Гери, преди малко ти се подложи на HydraFacial. Защо избра точно тази процедура?

-Който ме познава знае, че съм доста запалена по всякакви процедури най-вече за лице. Правила съм си лазерен рисърфинг, кислородна мезотерапия, диамантено микродермабразио и ми беше интересно да видя как ще ми се отрази HydraFacial, защото доста бях чела за терапията. Другата причина е, че кожата на лицето ми е комбинирана със склонност да се изсушава и исках да получа качествено почистване, но с последващо хидратиране.

Кажи ми- какво е усещането по време на процедурата? Имаше ли болка?
-Не, болка въобще нямаше, усещаше се леко засмукване и придърпване на кожата. Самата манипулация е в 5 стъпки и през цялото време беше много приятно и релаксиращо. Ако трябва да я сравня с обикновено почистване- там нещата са доста по-болезнени и неприятни.

-Как си усещаш кожата след HydraFacial?
Направи ми впечатление, че още след първата стъпка-ексфолиране на повърхностния слой, кожата ми някакси живна. Беше леко розова и много гладка. След това преминах и през вакумно почистване и вливане на серум- резултата беше много добър-поричките около носа ми бяха почистени, а лицето ми- сияеше. Личеше си, че кожата е подхранена и хидратирана.

Статия: Plovdiwood Team

Снимки: Цветко Колчагов – ЦЕКО 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.