Plovdiwood Entertainment ще продуцира собствен сериал

В края на ноември 2017г., PR и продуцентска компания „Plovdiwood Entertainment” в копродукция с “Devil Cinema”, стартира снимките на нов български сериал, озаглавен “Лъжливи рими”.

Сюжетът на сериала разказва за болна майка, която винаги е мечтаела нейният син да успее с хобито си да пее. Момчето иска да я направи щастлива и започва да си измисля фалшиви музикални успехи със своя най-добър приятел. В един момент, обаче, всичко става реално и лъжата се превръща в истински, хип-хоп рими, които по-късно ще изправят двамата приятели пред проблеми, застрашаващи безнаказания им начин на живот.

„Лъжливи рими” ще е първия български хип-хоп сериал, вдъхновен от истински лица и събития.

В продукцията ще вземат участие изцяло нови и недоказани лица, както и хора, които нямат никакъв опит или актьорско образование. 

Подборът на актьорския състав е поверен на „Film Casting BG”, които успешно проведоха първи кръг на кандидатстване, който бе он-лайн подбор на най-добрите кандидати, в няколко различни възрастови категории. Предстои втори и решаващ кръг, който ще се проведе в четири от големите градове в България, а имено Пловдив, Стара Загора, София и Варна и ще представлява лична среща с одобрените кандидати под формата на интервю.

Съвсем скоро очаквайте повече подробности на официалната фейсбук страница на „Лъжливи рими”.

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.