Поп певицата EVA стартира най-мащабното фен турне!

Поп певицата EVA ще проведе най-мащабното фен турне в България, като само за два месеца ще обиколи 95 населени места в цялата страната. Турнето стартира на 17 февруари в София и ще приключи на 4 април в Севлиево.

В Пловдив всички нейни фенове ще могат да я видят на 18 февруари /неделя/ от 16ч. в МОЛ Пловдив, където EVA ще представи дебютния си албум “EVA”. Освен лична среща с тийн звездата, посетителите ще могат да си закупят и нейния албум на цена от 10,00 лева, като получат автограф и си направят професионална снимка с нея. Албумът съдържа, както издавани, така и неиздавани песни на EVA, инструментали на любимите хитове на почитателите й, текстове на нейни песни и книжка с най-новата й фотосесия.

 

Актрисата от уеб сериала #Кифла не пропусна да коментира предстоящото й турне с пост в официалната й страница във Фейсбук: “Това турне е с цел да зарадва всички мили хора, които радват мен ежедневно и го заслужават повече от всичко! Нашият екип има за цел да възпитава младото поколение на Уважение, Любов и Подкрепа към Българската Музика и нейните прекрасни изпълнители! Всеки ден давам напътствия по интернет на почитателите ми как да бъдат позитивни, да се усмихват постоянно и да живеят по-добре! Сега, най-сетне ще мога да се видя с всеки един от тях на живо и много се вълнувам!”

 

На 31-ви май 2018г. точно на рожденния ден на EVA ще се проведе онлайн томбола “на живо” в социалните мрежи, на която 100 човека от закупилите си албума ще спечелят страхотни награди, сред които раници, тениски, часовници и шапки.

Всички дати и места са публикувани на събитието “#EVAalbumTour🍎 2018”

във Фейсбук на официалната страница на певицата – “evatgofficial”

 

Официален медиен партньор на турнето на EVA за гр. Пловдив е Plovdiwood Entertaiment. Очаквайте снимки и статия от събитието!

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.