Рапърът Dee: „Винаги изразявам себе си!!!“

Dee отново е на високи обороти. Вижте какво разказа за личния си живот един от най-успешните hip-hop изпълнители в България пред екипа на Plovdiwood.

Здравей, Dee! Често те засичаме по елитните български заведения като гост изпълнител, а също така и като хост на партита. Кажи ми как успяваш да си толкова активен?
Искам да ти кажа, че това което правя е всичко за мен. Музиката, партитата и всичко останало е всичко, което имам, дори не обръщам внимание как успявам. Мисля, че се дължи на супер голямото ми желание за развитие, амбицията ми и много кеф.

Непрестанно ни изненадваш с творчеството си. Каква е твоята муза?
Вдъхновявам се от успеха, който е очевиден, също от хората, които ме подкрепят, но най-вече от феновете ми, които непрекъснато ми пишат в Marsboy Dee и Instagram.

В песните си изразяваш много истини. Какво най-силно искаш да разберат и запомнят от теб феновете ти?
Най-вече кой съм аз. В забързания си живот съм се сблъсквал с много гадни и с много яки неща – различни емоции и моменти…искрен съм и винаги изразявам себе си на момента. Когато напиша песен, значи че съм на тази вълна и съм усетил нещата точно така. Винаги съм себе си във всяка песен!

Посветил си песен на сина си. Искаш ли той да следва твоя път и да се занимава с музика?
Аз, като цяло не съм посветил само една песен на сина си. Сина ми е голяма част от живота ми и не искам да му давам насока с какво да се занимава. Подкрепям го, с каквото той желае да се развива. От страната на изпълнител ти казвам, че не съм много ок и той да е, тъй като знам колко е трудно и не е толкова лесно, както изглежда от страни…предпочитам да е адвокат или съдия 🙂

С кой твой колега би направил съвместен проект?
Ооо, те са много!!! Аз съм отворен към яките неща, така че бих направил парчета с много БГ изпълнители. Това е въпрос, на който не мога да отговоря с едно или две имена.

Освен, че си един от най-популярните рапъри, ти си и много харесван от дамите. Сподели ми какъв е идеалът ти за жена?
Намирам идеалното във всяка жена. Старая се да откривам хубавото в жените, но като цяло за мен е много важно да е е жена на място.

Започна летния сезон – горещи дни и дълги бурни нощи…Как смяташ да го прекараш?
Имам само един свободен ден, в който си лежа и си почивам. Живота ми е много забързан, програмата ми е пълна. Зареден съм за много партита и свежи емоции. Благодарен съм за всичко, което имам и за готините нещата, който правя.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.