Режисьорът на „Дякон Левски“ с премиера на нов филм

Със стилен коктейл и препълнен салон бе отбелязан най-новия филм на режисьора Максим Генчев – „ На педя от земята“. Премиерата на лентата се състоя на 30 март в „Дома на киното“, град София, на която Plovdiwood Show и Plovdiwood Star’s Media бяха медийни партньори.

Фотограф: Владимир Стоянов
Фотограф: Владимир Стоянов

Подобно на холивудските си колеги по червения килим минаха и актьорите от филма – Евгени Будинов, Десислава Чутуркова, Цветомир Ангелов, Ивайло Аспарухов, Симеон Филипов, познат с ролята си на младия Васил Левски и др. Телевизионният водещ Павел Владимиров също присъстваше, но не за да взима интервюта, а за да дава, тъй като и той участва във военния екшън „На педя от земята“.

Фотограф: Владимир Стоянов

Събитието уважиха и част политическия ни елит, в лицето на Мая Манолова, Десислава Атанасова и Николай Бареков, който бе придружен от половинката си Мария Календерска.

Действието във филма се развива в комунистическа България, през 50-те години на миналия век. На една разпасана гранична застава, формално охраняваща запечатана нацистка мина, пристига нов командир със семейството си. Лейтенантът бързо въдворява желязна дисциплина, но още на следващия ден в заставата започват да се случват потресаващи убийства.

„На педя от земята” тръгва по кината от 8-ми април.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.