Родни звезди вилнеят на хаус фестивала в Халкидики

Лора Караджова, Биляна Йотовска и Борислав Комсийски бяха сред ВИП гостите на събитието на годината

Второто издание на Halkidiki Adventure премина изключително успешно. Партито, което продължи цели три дни и нощи бе уважено и от наши популярни звезди, които решиха да разпуснат далеч от родината и любопитните погледи. Наш репортер видя на място Лора Караджова, Биляна Йотовска и мъжът й Митко Културиста, Борислав Комсийски, Адриан Зурков, по-познат като Марио от „София ден и нощ“, Калоян от „Фермата“ и др.

Организаторите от “Event Academy” се бяха постарали гостите на фестивала да се чувстват комфортно, а забавлението да не спира нито за минута. През деня от 14 до 23 часа едни от най-добрите световни диджей вдигаха градуса на настроението на плажните партита, след което купонът се местеше в една от най-култовите и огромни дискотеки в Калитея, Халкидики. Сред звездите имена, които застанаха зад пулта разпознахме AND.ID (Гърция), Detlef (Гърция), DJ Lion (Сърбия), Gabriel Del (България), Hector Couto (Испания), Kaiser Souzai (Германия), Leonardo Gonnelli и още много.

LIVE ВИДЕО ОТ HALKIDIKI ADVENTURE FESTIVAL:

Публикувахте от Halkidiki Adventure – Music Festival в 29 април 2018 г.

Най-голямата атракция беше появата на популярния продуцент Claptone

който накара всичко живо да затанцува под ритъма на неговия бас. За жалост на всички, той отново се появи с емблематичната си маска, която носи по време на всяка своя изява. Колкото и да искахме да му видим лицето, той не изневери на стила. А един от заклетите му фенове на фестивала успя да хване неговата ръкавица, която хвърли към разгорещената публика.

 

На място видяхме, че фитнес маниачката Биляна Йотовска и мъжът й Митко Културиста са закупили билети за фестивала. Светската двойка се оказаха големи хаус запалянковци. Още повече, че бяха избрали именно там да посрещнат рождения ден на дъщеря си, която бе неотлъчно до тях на това музикално събитие.


Лора Караджова също реши да пътува до Халкидики и да се скрие от родните папараци с любопитни и укорителни погледи. Тя избра Halkidiki Adventure за свое забавление преди откриването на летния сезон и бе повече от щастлива, че може спокойно да купонясва, без да бъде тема на разговор за някого.
Наш репортер съзря и Адриан Зурков, познат ни повече като Марио от „София ден и нощ“. Мачото също избра гръцкото море, за да се скрие с доста красива и стегната брюнетка, с която явно си бяха близки.

Уили Уилямс идва в България!

Българските организатори Борис Денински и Петър Стоичков обявиха, че подготвят голямо събитие и на родна земя. За тази цел те са викнали Уили Уилямс у нас, който ще бъде част от международния R n’B/Reggaeton/ Hip Hop Fest “Elenite adventure”, който ще се проведе в средата на юни месец на родния черноморски курорт Елените. Уили Уилямс ще открие фестивала на 14 юни. След това купонът ще продължи още два дни с най-големите хитове от родната и световната сцена. За момента организаторите пазят в тайна кои са изпълнителите от българска страна. „Очаквайте скоро да обявим още 15 артиста от 5 държави“, разкриха те.

 

Автор: Красимир КРАСИМИРОВ

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.