Стани звезда и участвай в сериала Лъжливи рими

 

Ако някога си мечтал да се видиш по телевизията и да се изявиш като актьор – това е твоят момент!

 

ВЛЕЗ В СЕРИАЛА!

Екипът на първия български хип-хоп сериал „Лъжливи рими” стартира игра „ВЛЕЗ В СЕРИАЛА ЛЪЖЛИВИ РИМИ“, която ще даде шанс на трима кандидати да станат част от актьорския състав.

За да участваш в сериала не е нужно да ходиш на кастинг, да имаш актьорско образование или какъвто и да е опит пред камера. Единственото нещо, което трябва да направиш е да отидеш на фейсбук страницата на „Лъжливи рими”, да споделиш официалния постер на играта „ВЛЕЗ В СЕРИАЛА ЛЪЖЛИВИ РИМИ“ и да напишеш коментар #ЛъжливиРими, в който да тагнеш поне един свой приятел.

В сряда, 21 ноември 2018г., от 16:30ч., на живо по телевизия ЕВРОКОМ, екипът на “Лъжливи рими“ ще изберат чрез жребий трима късметлии, които ще получат шанса да станат част от последния 13-ти бонус епизод на сериала, който ще се заснеме непосредствено след излъчването на 12-ти.

Какъв ще е финалът на „Лъжливи рими” зависи от теб! ВЛЕЗ В СЕРИАЛА ЛЪЖЛИВИ РИМИ!

ПОВЕЧЕ ЗА СЕРИАЛА

Първи епизод на „Лъжливи рими“

 

Премиерата на първият български хип-хоп сериал „Лъжливи рими“ бе на 12 септември, в ефира на телевизия ЕВРОКОМ, а на следващия ден се излъчи и по музикална телевизия BOX TV, които са основни партньори в разпространението на продукцията.

Лентата е изпълнена с много драма, интриги и обрати, и отразява българската реалност- корупцията по високите етажи, фалшивите новини, платените медии, беззаконието и липсата на ценности. Сериалът се състои от 12 епизода, като се предвижда и 13-ти бонус, който ще се заснеме непосредствено след излъчването на последния и ще даде развръзката на сюжета. Сценарият е вдъхновен от действителни лица и събития и разказва за двама приятели – богато и бедно момче, които се борят с всички сили да се превърнат в хип-хоп звезди, но на цената на много лъжи и измами.

„Лъжливи рими“ е първият игрален сериал, който се продуцира от компании извън София и в който актьорския състав е изцяло от нови или недоказани имена в киното и телевизионните сериали. 90 % от техническият екип също е с дебют в снимането на сериали.

 

1 Comment

Остави отговор

Your email address will not be published.