Топ 5 български пиара

Днес сме решили да направим една много различна класация, в която няма да ви говорим за коледни филми, риалити предавания или модни икони. Днес ще ви запознаем с топ 5 български пиара без които популярните персони нямаше да бъдат толкова известни, колкото са.

1. Евгени Минчев


Всички са виждали Евгени по малкия екран. Лордът е известен с острия си език и ексцентричната си външност. Освен, че е пиар той се занимава и с благотворителност и продуценство. Организатор е на много събития, сред които са „Руския бал“, „Бизнес дама на годината“ и др.

2. Атанас Лазаров


На втора позиция застава скандалният пиар Атанас Лазаров, който е лицензиант на конкурса „Мистър България“. Лазаров признава за себе си, че: „Никога не съм летял в облаците и не съм гледал отвисоко, приемам се като един много натурален българин, който знае откъде е тръгнал и накъде отива”.

3. Евелина Николова


Евелина Николова е една от младите пиарки в България. Тя заема първо място на „PR приз 2013“, а през 2014 година е финалист в академията на BELLA България за маркетинг стратегии. През 2015 година пр и маркетинг стратегията за кампанията на поп-етно трио “Caramel” бе сред номинираните в категория „Social” на IAB MIXX AWARDS – Награди за интерактивен маркетинг.

4. Ивелина Сиракова


„Успехът на пиара се измерва в успехите на клиентите му“, казва пиарката на Алисия, която е на четвърта позиция. В свое интервю тя разкрива, как е решила да се занимава с пиар и защо точно връзки с обществеността: „В случая с пиара, когато бях в десети клас, родителите ми ме попитаха какво искам да следвам, след като завърша гимназия. Тогава нямах никаква представа, затова си купих справочници за 2-3 университета, изчетох ги и единствената специалност, която наистина ми хареса, беше public relations. Избрах си я за мен и започнах да работя в тази посока.”

5. Калина Паскалева

Тя е красива, интелигентна и е една от най-желаните жени в България. Освен с участието си в риалитито „Острова на изкушението“, Калина е позната и като автор на бестселъра „Дневниците на една курва” и “7-те смъртни гряха”. В тях тя разказва неподправени истории за грозната родна действителност, прикрита с много грим и лъскави атрибути на привидния успех.

Автор: Христо Димов

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.