Звездите на ФЕН ТВ в код червено

Артистите на ФЕН ТВ бяха специални гости на коледното шоу на предаването,което се проведе в столичен клуб. Сред гостите се отличаваха артист-изпълнителите на „Ара Мюзик“. Фолк семейството Ирена и Александър, ослепителната Алекса и първото поп-етно трио в България Caramel, които блестяха в червени тоалети. Едно от най-актуалните имена в Diapason Records Ашли, също получи своето внимание от страна на всички присъстващи.

На Коледното парти се проведе томбола, в която Ирена, Александър и Ашли бяха печеливши. „Стана много забавно, първо Ашли изтегли мен, а аз от своя страна изтеглих Александър. В първия момент помислих, че е станала някаква грешка или ми се е сторило“, през смях разказва Ирена. „Партито беше страхотно, всички са супер, много хора ме поздравяват за новата песен с Джамайката“, заявява Ашли,а Caramel и Алекса споделят за партито,следното: „Останах изненадана колко хора ме питат каква ще е новата ми песен. Едва се сдържах да не издам с кого ще е дуета“.

„И трите много се радваме, че сме тук! Шегуваме се, че Гери е кръстила предаването си на нас. Пожелаваме ѝ много успехи, тя е много готина“, развеселена каза Карина от трио Caramel.

Няма Коментари

Оставете Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.