Звездна приказка! Вижте как Диона прекара своя рожден ден

Преди броени дни изпълнителката на „Дишай“ отпразнува своя 22-ри рожден ден, като не пропусна да сподели всички подробности пред екипа на Plovdiwood.

Големият виновник за приказния ден, изпълнен с невероятни емоции, е приятелят й Симеон. Секунди преди полунощ Диона заедно с него излизат от къщи. Точно в 00:00 приятелят й я целува и я поздравява за рождения й ден, като в този момент небето пред тях засиява от многоцветна заря в чест на рожденичката.

След малко се появява и младият  актьор Алпер Чочев с шампанско, с което пръска наред всички и част от най–близките й приятели, държащи торта със свещички и надпис „Честит Рожден Ден“.

На следващия ден Диона има организирана среща с децата от  144 СОУ където те я изненадват с торта, балони и надпис „Обичаме те, ДИОНА“.  Най-близките на младата изпълнителка Алпер и Симеон са се погрижили да направят празника на й истински запомнящ се и изненадите не спират до тук.

Тя получава като подарък поздравително клипче с мили пожелания от най-близките си хора. В компилацията, обаче, не участва най–специалния човек, а именно Симеон. Той й пуска друго още по-трогателно видео, което е с техни снимки от началото на връзката им до днес, на фона на песен, лично написана от него.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.