Изпълнителката на хита „Chandelier“ се впусна в морско приключение

Популярната австралийка SIA се присъединява към Disney Pixar в създаването на най-новото анимационно приключение „Търсенето на Дори“. С изпълнение на класическия хит „Unforgettable“, SIA става част от саундтрака на така чаканото продължение на „Търсенето на Немо“.

Песента на Ървинг Гордън е написана през 1951 г., но парчето печели награда Grammy едва през 1992 г., когато Натали Кол го включва в албума си с дуети в памет на баща си Нат Кинг Кол.
„Дори ме просълзява“, сподели SIA. „Когато Елън ме покани, не можах да откажа!“.

Филмът посреща отново на голям екран любимците на няколко поколения бодлоперката-забравана Дори (в оригинал с гласа на Елън Дедженеръс), която щастливо живее в рифа с любимите ни Марлин и Немо.

Когато Дори случайно си спомня, че има семейство, които вероятно я търсят, триото потегля на приключение, което ще промени живота им. Те ще прекосят океана, за да стигнат до престижния калифорнийски Институт по океанология – възстановителен център и аквариум.

Саундтракът на „Търсенето на Дори“, който включва и парчето на SIA, ще направи своята премиера на 17 юни, когато и самият филм излиза на голям екран на 2D и 3D.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.