Броени дни остават до концерта на БТР в Пловдив

„Европейската столица на културата 2019“ Пловдив, и по конкретно сцената на Летен театър, е любезният домакин на концерта на Б.Т.Р. на 7 юни, от 20:30 часа.

В двучасовия концерт с впечатляваща мултимедия са включени хит синглите от 23 годишната история на групата – „Елмаз и стъкло“, „Хей, момиче“ , „Спасение“ , „Цвете от луната“,  „Море от любов“, “Да погледна в теб“, “Хвани живота си в ръце” и др. и най – новите песни от десетия си албум “Защо” – „ Забравена нежност”, „ Защо” и „ Несбъдване”, „ 100 надежди” , „ Златен дъжд” и др.

Емблематичната рок банда Б.Т.Р. в рамките само на шест месеца, реализира едномесечно турне с 14 концерта в САЩ , европейско турне с 11 концерта в Австрия, Германия, Швейцария, Белгия , Холандия и Великобритания. Два дни след завръщането от Стария континент, групата стартира и турне в България.

През 2015 година Б.Т.Р. получиха престижните награди „Група на годината” и „Албум на годината” от Годишните музикални награди на БГ Радио , реализираха уникалната видеопродукция, без аналог в България на дуетна балада с Мариана Попова „Несбъдване”.

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.