Антонина отслабнала 14 кг заради феновете си.

Заради снимките на новото си видео Антонина свали 14 кг от теглото си. По примера на доста холивудски звезди, изпълнителката мина на стриктен хранителен режим . Амбицирана да влезе в новата си кожа тя не се доверява на диетолози и фитнес инструктори, а следва общо известните правила в здравословното хранене.

Антонина е най- променящия се изпълнител в фолк музиката и всяка нейна поява е свързана с ново амплоа, в което я откриват почитателите й. Тя е от артистите, които умеят да отиграват образите в музикалните си проекти и с лекота да достига сърцата на феновете. Вярна на стила си и този път Тони готви мащабна провокация в новото си видео.

„ Имам сериозен ангажимент извън музикалната си кариера и за да го изпълня беше нужно да кача някое и друго килце. – споделя певицата. Когато снимах клипа на „Прибиванье“ вече бях върнала нормалното си тегло, но продуцентите ми ,заедно с момчетата от Bi&VO Creative Studio ми предложиха доста интересен сюжет. За да мога да се вмъкна и в този образ ми се наложи да сваля цели 14 кг , което за мен си е чист подвиг !“

До седмици новото видео на Антонина ще е факт , а от продуцентска компания „Като Едно„ обещават сто процента провокация поднесена с чувство за хумор.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.