Актьор от „Лъжливи рими“ в селекцията на американски филмов фестивал

Актьорът и певец Стоян Любенов е избран да участва в престижния американски фестивал West Coast Film Festival. Той е селектиран в категорията “Най-добър актьор“ за ролята си в хип-хоп сериала “Лъжливи рими“. Номинацията му идва след оспорвана конкуренция и участници от цял свят, които се борят в над двадесет категории с проекти от киното, телевизията, анимацията и др.

Освен като актьор и певец той се изявява и като водещ и имитатор. Участвал е в шоу програми в страната и чужбина, както и в няколко телевизионни продукции. Ролята му в първия български хип-хоп сериал “Лъжливи рими“ е на продуцент и е една от най-силните му досега. Лентата се излъчва по ЕВРОКОМ и BOX TV, както и в You Tube.

Сценарият на “Лъжливи рими“ е вдъхновен от действителни лица и събития и отразява българската действителност- беззаконието, купените медии, корупцията по високите етажи. Сериалът се състои от 12 епизода, като се предвижда и 13-ти бонус, който ще се заснеме непосредствено след излъчването на последния и ще даде развръзката на сюжета.

„Лъжливи рими“
Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.