Алисия ядяла мазно само веднъж в месеца

В разгара на лятото Алисия сподели снимки от летните си преживявания. На тях изпълнителката на „Старай се да си първи” показва завидно тяло, което е изваяла с целогодишно спазване на здравословен хранителен режим, комбиниран със спорт и тренировки.

ИСКАТЕ ЕФЕКТЕН ПИАР? ТОВА Е МЯСТОТО 🙂

„Базовите неща за хубава фигура са: добър сън, пиене на повече вода и закуската.Тя е най-важното от трите хранения за деня, защото трябва да си заредя организма, когато се събудя. След това много по-малко ми се яде, не усещам свиреп глад на обед или на вечеря.Също така избягвам прекалено мазните храни,изключение правя един път в месеца”, споделя певицата.

Според нея организмът има нужда от всички витамини, минерали, протеини, въглехидрати и той сам си показва от кое по колко се нуждае. ”Ние сме тези, които от лакомия прекаляваме с някои неща и в последствие, когато започнем да ядем, дори когато не сме гладни, си разширяваме стомаха. Когато си разширим стомаха, организмът иска все повече храна и така става напълняването. Просто не трябва да бъдем лакоми-това е основно правило”, допълва още тя.

Автор: Христо Димов

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.