Bounce to the future – шоу от бъдещето!

Първото по рода си шоу в България- Bounce to the future обединява по уникален начин музиката на един от най-добрите млади хип-хоп диджеи Dj Ganx, танците на хип-хоп танцьора V.I.K.O /Виктор Гърков/ и светлинното представление на робота Dorian /Николай Тодоров/.

В основата си шоуто се състои от огън, светлина, танци и музика. С тези елементи се разказва историята на група приятели, които се обединяват, за да създадат нещо магично, което да докосне публиката.

“Аз съм добър диджей, Виктор е много добър танцьор, а Николай е един от малкото хора, които правят светлинно шоу и решихме да се обединим, за да създадем черешката на тортата на нашата работа“, споделя DJ Ganx.

ВИДЕО:

BOUNCE TO THE FUTURE

BOUNCE TO THE FUTURE – шоу от бъдещето! Инфо:http://plovdiwood.bg/bounce-to-the-future-shou-ot-bdeshheto/

Публикувахте от DJGanxOfficial в Неделя, 6 януари 2019 г.

 

Тримата са силни индивидуалисти и трудно работят в екип, обаче преодолели различията в името на съвместния им проект. Идеята за Bounce to the future дошла преди една година, докато правили разбор на други програми. Така стигнали до заключението, че обикновено човекът, който прави светлинно шоу, е много статичен и в повечето програми няма идея, нито хореография. Много се впечатлили от Бионсе и нейния балет, които изнасят hight level пърформанс и решили да направят нещо подобно като използват целия си натрупан опит досега.

Премиерата на Bounce to the future се състоя през декември в един от най-популярните пловдивски клубове W club и остави без дъх присъстващите. Dj Ganx, V.I.K.O и Dorian се надяват, че след силния старт на пърформанса ще покорят не само  българската публика, а и европейската, където смятат да го представят след дебюта му у нас.

Повече за артистите:

DJ Ganx /Георги Каменов/

Той е една от изгряващите звезди на клубната сцена. Стилът, в който се изявява, е hip-hop, EDM & Commercial dance, като зад гърба си има много участия като DJ и MC в едни от най-добрите клубове в страната. Бил е на една сцена с имена като Криско, 100 Кила, Ъпсурт, Dim4ou, Скандау, Павел и Венци Венц, Мария Илиева, Тита, Дара и други. GANX може да се похвали и с няколко участия в Белгия, Холандия и съседна Гърция, като най-големият му успех зад граница е пред-партито на Benny Benassi, на което той е бил официален диджей. Освен като DJ и MC, младият талант се изявява и като композитор, и има няколко свои авторски произведения, които тепърва ще видят бял свят. Скоро в творческата си биография GANX добави и изявата си като актьор, тъй като играе в първия български хип-хоп сериал „Лъжливи рими”, както и в първата хип-хоп пиеса у нас „Секс, наркотици & hip-hop“.

Dorian /Николай Тодоров/

Николай се занимава с изкуство от 4-годишен, когато започнал да танцува народни танци. По-късно се запалил по футбола за около три години, след което се завърнал към сцената и се посветил на хип-хоп танците. През 2010 с двама свои приятели се явява на “България търси талант“ и след оспорвана борба се класира на 4-то място. Живее известно време в Англия, където се докосва до най-актуалните програми в тамошните клубове, които решава да ги пренесе в България и така се заражда неговото светлинно шоу.

V.I.K.O /Виктор Гърков/

Той е хореограф със собствена школа- Emotoion dance. Участвал е в няколко хип-хоп формации, една от които “Central Side“, бил е и хореограф на балeтa на Dj George- “99 Problems“. Има множество участия в едни от най-добрите клубове в страната.

Booking: DJ Ganx

 

Автор: Гергана Профирова

 

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.