Четирима от най-известните барабанисти ще направят уникално шоу в Пловдив

Четирима барабанисти от групите Krossfire, Zuum, Кикимора и Обратен Ефект, се обединяват, за да разкрият различния прочит на творчеството си в първото издание на проекта The Voice of Drums. Събитието ще се проведе с в клуб „Полинеро плейс“  в град Пловдив на 9 октомври от 20 часа.

Този проект е единствен по рода си у нас и е насочен изцяло към изкуството на ударните инструменти, а целта е да покаже барабанистите в една нова светлина, да разкрие техните емоции, чувства и мисли, докато свирят на барабани и композират.

В първото издание на The Voice of Drums, се включват – Спас Марковот от Krossfire, Николай Тодоровот от „Кикимора“, Симеон Рафаилов от Обратен Ефект и Стефан Трайков от от Zuum.

Идеята за проекта е на Спас Марков, който разкрива, че в The Voice of Drums ще вземат участие и млади таланти, в лицето на Това са АглеяКанева на 12 г. от Музикалното училище в Пловдив и 13-годишният Иван Чолаков, който свири в Духов оркестър във Велико Търново. Целта на това съчетание е и да има приемственост между поколенията, разказа Спас Марков.

Николай Тодоров от Кикимора подчерта, че най-важното е феновете да се забавляват и да изкарат една незабравима вечер.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.