Цигов Чарк се превръща в Хавана, Куба

 

Латино музика, горещи танци и тематична храна на яз. Батак

На 20 Юли 2019г. /събота/ от 15:00ч. ще се проведе първия по рода си Latino Picnic в България. Събитието обещава да пренесе духа на кубинската столица Хавана в Цигов Чарк, където ще властват огнените танци и музика, представени от едни от най-добрите латино музиканти и танцьори в страната, тематична храна и напитки, и всичко това на фона на страхотна гледка.

Кубинска певица, международен шампион по салса и латино бенд

Забавленията започват в 15:00 ч. с изпълнение на живо на кубинската певица Dolores Estrada, която има стотици представления зад гърба си като част от световноизвестния шоу балет “Internacional Varadero“. След нея на сцената се качи партньорката на известния британски салса инструктор Moe Flex- танцьорката Таня Тончева, която е приготвила атрактивни стъпки и движения по салса, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали танцьори.

ПОКАНА ОТ DOLORES ESTRADA:

Видео покана от кубинската певица Dolores Estrada, която ще е част от програмата на първия Latino Picnic в България! Повече за събитието: https://www.facebook.com/events/718670108589847/?ti=cl

Публикувахте от Latino Picnic в Четвъртък, 4 юли 2019 г.

 

Участник в латино пикника е и Димитър Лазаров – De Fuego, международен шампион по салса и основател на една от най-големите танцови школи у нас. Освен танцьор, той е певец и създател на музикалната банда “De Fuego Orchestra”, с която на ивента ще изпълни популярни латино хитове, както и най-новата му песен- Por Una Noche /За една нощ/ в дует с Alfredo Torres.

ПРЕПОРЪКА:

Организаторите на събитието препоръчват всички, които желаят да присъстват, да си носят постелка, шапка или чадър, както и удобни обувки.

ЛОКАЦИЯ:

/Отстрани на хотел La Casa/ https://www.google.com/…/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x14ab…

ОРГАНИЗАТОРИ:

Събитието Latino Picnic се организира от пиар и продуценска компания Plovdiwood Ent., съвместно с De Fuego Present и с подкрепата на Община Батак, комплекс „Katalina”, хотел “Paradise”, хотел „Prestige“, хотел “La Casa, къщи за гости „Colori“, вилно селище „Св. Георги” и Деймос ТВ.

ПОСТЕР:

Официална фейсбук страница на Latino Picnic

Автор: 

Гергана Профирова

 

 

 

 

 

2 коментара
  1. Може ли да не сложите карта с обозначено мястото на провеждане!!

    1. Здравейте! Сложили сме QR код на официалните постери, както и линк от Гугъл мапс в статията. Цъкнете на линка и ще ви се отвори локацията на картата.

Остави отговор

Your email address will not be published.