Дебора посвети песен на жените, жертви на домашно насилие

Фолк певицата Дебора, която многократно беше пребивана, посвети песен на жените, жертва на домашно насилие. Един от най-пресните случаи на агресия срещу изпълнителката е ден след изгонването и от Big Brother.

„Нападнаха ме непознати, имам подозрения кой стои зад това – бившият ми приятел. В Big Brother казах, че има физическо посегателство срещу мен и споменах неговото име. Явно прави това от злоба“, заяви през сълзи певицата в предаването „На кафе“ по Нова Тв. Тя признава, че досега не е подавала жалба в полицията срещу него от страх.

Той заплаши да ме залее с киселина”, заяви открито тя. Освен това певицата призна, че има психически проблеми от пет години и 20 дни е лежала в болницата. „Имам психически проблем, а те изкараха, че съм алкохоличка. От пет години имам панически атаки и смятах, че когато пия алкохол, ще се оправя. В Къщата започнах да получавам отново такива атаки и затова си позволих да пия, но не постоянно“, разказа през сълзи Дебора. И допълни, че в момента не пие хапчета. Причината за напускането и е продиктувано от това,че в риалитито получила отново атаки и не се чувствала добре и затова искала да напусне.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.