Дилена: Няма да ставам певица-всяка втора е такава!

Дилена, здравей. Малко се поизгуби от медийното пространство. С какво се занимаваш в момента?
Здравейте, изгубих се, но за кратко, а и нали знаете-след всяко затишие следва буря. Очаквайте нещо от мен скоро! Занимавам се от малка с мода и ще продължа с тази професия, все пак това е моята страст.
Разкажи ни малко повече за последната ти фотосесия.
Последната ми фотосесия е в най-луксозния хотел “Best Boutique Hotel” в Стара Загора  и мога да кажа, че станаха страхотни кадри. Самата фотосесия е рекламна за хотела.
Както се вижда от снимките изглеждаш в топ форма. Как се поддържаш?
От малка имам такава фигура.Просто с времето визията ми се променя по писъците на модата. Когато имам време ходя на фитнес, обичам и да чета книги, защото освен фигурата човек трябва да поддържа и ума си.
А като стана дума цяла България обсъжда външния ти вид. Освен силикон в бюста какви други операции имаш?
Обсъждана съм, така е. Лоша реклама няма, но смело мога да заявя, че нямам други корекции по мен освен гърдите и устните, а и смятам,че нямам нужда от други хирургични намеси. 
Преди известно време тръгна слух, че ще ставаш певица. Разкажи ни повече за това.
За почти всяка поддържана жена в един даден момент се пускат какви ли не слухове, но не няма да ставам, дори не съм имала намерението. Не защото не съм имала възможността- даже напротив имах няколко предложения, но съм отказвала категорично, защото днес почти всяка може да стане певица независимо дали има глас или не, всичко е свързано с пари.
И за финал. Какво да очакваме от теб тази година?
Тази година ще се отдам изцяло на работа. Предстои едно горещо лято, в което ще има изненади от кадри с различни и нестандартни нови визии.

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.