Една от най-красивите пловдивски моделки се задоми

След бременността на брадърката Лилияна Ангелова дойде ред и на още една красавица и нейна съименичка от Града под тепетата да се отдаде на най-важната роля за жената, а именно майчинството. Лилиана Александрова стана популярна с многобройните си ангажименти като модел за различни марки на облекло, бижута, козметика и хранителни добавки.

Чаровницата има над 50 000 последователи в социалните мрежи, където радва с много снимки и постове. Напоследък, обаче, тя намали ангажименти си и не напразно. Оказа се, че Лили е бременна в петия месец с момиченце от дългогодишния си приятел Сюрен.

Двойката е заедно от 5 години, като през това време са имали много перипети и на няколко пъти са се разделяли. Той дори бил заминал да живее в Лондон, но Лили толкова му липсвала, че си идвал през две седмици само, за да я види. Сериозната крачка направили съвсем обмислено и сега се радват на връзката си и на общия си дом.

На въпроса дали ще се откаже от модната си кариера 28-годишната хубавица отговаря, че след като роди не само, че няма да спре да се снима, но и ще надгради опита си в този бранш като отвори агенция за деца модели. Дотогава Лили ще помага на партньора си, който наскоро отвори ресторант в  кв. Кючук Париж,  с романтичното име “Среща в Париж“.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.