Едни от най-скандалните звезди в България влизат в битка

На 28 април (събота) от 21:00 часа всички гости на Planet Club Sofia  ще станат свидетели на зрелищна битка между четири двойки звезди, които ще бъдат провокирани да отговарят на въпроси от обща култура.

 

Едни от най-скандалните български звезди ще се включат в състезанието „Challenge The Star!“

 

„Предизвикай Звездата!“ както се превежда на български е организирано от звездния репортер Борислав Борисов – Bobby и Мариета Господинова – управител на Planet Club Sofia.

В състезанието ще се включат Мис Плеймейт Ася Капчикова, футболистът Благой Георгиев, Лудият репортер Даниел Петканов, Мис Силикон и риалити звезда Джулиана Гани, българският Роналдо Даниел Златков, скандално известната моделка Катрин Вачева, актрисата от „София ден и нощ“ и модел Бояна Генова, която преди време беше спрягана за гадже на Валери Божинов и Мисис България Мариана Маринова, която е организатор на конкурса “Мис Силикон”.

Звездните участници в Challenge The Star ще бъдат разделени в отбори по двама на случаен принцип и ще се състезават в три кръга, в които ще проверят знанията си от училище. Техен пътеводител в общата култура и водещ на събитието ще бъде провокативният репортер Борислав Борисов – Bobby, който придоби популярност със скандалните си интервюта с претендентки за титлите в най-различни конкурси за красота. Този път обаче залогът е голям – всеки ще защитава името си и ще се бори за победата. Зрелището е гарантирано, така че не го изпускайте!

 

Партньори на събитието:

Plovdiwood, Star ReportersJustBook, Victoria Spa, сп. Playboy, сп. NUDE, ХАЙЛАЙФ, Code Fashion TVАдвокатско дружество „Бързанов и партньори“ и Just Pablo.

 

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.