Елените посреща най-големите имена в R’n’B и Hip-hop музиката

Килата на една сцена с Уили Уилям на фест в Елените

100 Кила и световния любимец Уили Уилям са част от единствения по рода си R’n’B Festival„Elenite Adventurе“, като единият ще открие фестивала, а другият ще го закрие. Уили Уилям идва за първи път в България и обещава невиждано шоу. В края на лятото курортен комплекс Елените ще стане домакин на 3-дневения музикален фестивал, който ще събере на еднo място едни от най-актуалните имена от Pop, R’n’B и Hip-hop сцената.
100 Кила & Willy William
Организаторите от Event Academy Bulgaria разкриха пред „Телеграф“, че ще има много изненади и ще задоволят всички музикални вкусове. „Селекцията е много прецизно направена и смятаме, че ще предложим един различен и запомнящ се фестивал“, споделиха още Борис Денински и Петър Стоичков.

Партитата стартират на 6-ти септември и приключват на 9-ти.

 

За купонът ще се грижат внимателно подбрани интернационални и български певци, артисти и диджеи, готови не само за вълнуващи дневни партита, а също и за лимитирани афтърпартита и куп емоции. Посетителите могат да избират между различни видове пакети за фестивала. Фестивалът ще се състои от общо 6 партита- 3 дневни и 3 нощни събития, на плажна сцена на открито през деня, а вечер в Анимационна зала. Сред звездите, които ще се качат на сцената са: DJ Da Candy, DJ Polique, Bobo & The Gang, DJ Swed Lu, DJ Jaula LU, Braganza, Koki, Deejay Balou, SAVA, YANGFETISH, V:rgo x TRF
Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.