Faydee с голямо шоу в Пловдив този четвъртък

Австралийският певец Faydee пристига в Пловдив този четвъртък за разтърсващото си шоу в Encanto-bar & diner. Звездното събитие е част от световното му турне, озаглавено „Nobody“, което цели представянето на новото му парче, носещо същото име. В града на тепетата, изпълнителят с ливански корени, освен че ще представи новата си песен „Nobody“, в която си партнира с Kat Deluna и рапъра Leftside, ще изпълни и някои от най-големите си хитове, сред които „Can’t let go“ и „Habibi“.

На сцената на Encanto-bar & diner, Faydee ще се качи със своите великолепни танцьори и освен с певческите си умения, ще зарази публиката и с много танци. Началото на събитието е 21:00 ч, а резервация може да бъде направена на място в заведението. Цената на музикалното преживяване е 30 лв.

dsc_0013

Това е четвъртото посещение на хитмейкъра в България, но първото в Пловдив, затова той не крие огромното вълнение, с което пристига в един от най-красивите български градове. Само преди няколко седмици Faydee взриви с хитовете си столичния Megami Club, където ще се завърне отново на 15-ти декември.

Съвсем скоро очаквайте ексклузивното интервю, което световноизвестният изпълнител даде за Plovdiwood.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.