Гаджето на “Мис Пловдив“ пропя

Само преди няколко дни излезе дебютната песен на младия пловдивчанин Александър Будаков- Животното. Парчето е озаглавено “Не е късно“ и главна роля във видеото играе неговата приятелка “Мис Пловдив 2014“-Габриела Чонина. Двамата са заедно от 5 години, но преди два месеца се разделят. В този тежък момент, инспириран от липсата й, Александър пише текста към песента. Споделя, че проектът е много специален за него, защото е “излязъл от сърцето“ и именно той ги е събрал с Габриела.

Алекс, как се събрахте отново с “Мис Пловдив“?

Бяхме разделени и аз правих какви ли не жестове, за да се сдобрим, но тя не реагираше. Един ден бях много отчаян и написах текст за нея и нашата връзка- от мига, в който я видях до всички наши силни моменти. Записах песента и преди да започнем да снимаме режисьорът ми каза, че е хубаво и тя да участва в клипа, за да стане по-естествено. Споделих й идеята, тя беше трогната и прие да се включи. Покрай снимките прекарахме няколко дена заедно и нещата се случиха…

Казваш, че винаги си искал да си изпълнител. Кога се запали по музиката?

Още като малък брат ми, който е по-голям от мен със седем години, всеки ден ме будеше с рап парчета, записани на една касета. Така неусетно започнах и аз да слушам хип-хоп, като определено мога да заявя, че това е моят стил и смятам да творя в този жанр.

ИСКАШ ДА СИ НА МЯСТОТО НА АЛЕКС? КЛИКНИ ТУК

На кои рап изпълнители симпатизираш?

Любим изпълнител ми е Тупак и до ден днешен го слушам. Стилът ми харесва, също и калифорнийските битове- прави ги с лекота. От българските рапъри харесвам Ванко 1, който е от старата школа. Много бих се радвал да запиша песен с него.

Ти участваш и в първия хип-хоп сериал “Лъжливи рими“. Каква беше твоята роля?

Първоначално ме поканиха само за статист с Габи, но след това режисьорът Стелиан Димитров хареса как се справям и ми даде реплики. Аз играех мутра, седнала да пие с известен продуцент. Беше хубаво изживяване и бих се включил отново ако ме поканят.

Освен с музика, с какво друго се занимаваш в момента?

Аз съм управител на фитнес център в града, а в свободното си време обичам да тренирам. Освен това се занимавам и с тунинг на коли. Моята гордост е една рядка и доста екзотична кола- Honda S2000 с 500 коня. Смятам в следващия ми клип тя да заеме централно място, малко gangsta стил 😀

Интервю: Гергана Профирова

2 коментара
  1. Когато човек прави нещо с любов и от сърце ,нещата винаги се случват.

  2. Когато човек прави нещо с любов и от сърце ,нещата винаги се случват. Много любов и успехи!

Остави отговор

Your email address will not be published.