Годишни награди за бизнес постижения “Мисис Дама на годината“ 2016

На 18 март 2016 г в бална зала „Монтесито“ бяха раздадени за осми пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2016. Собственик и продуцент на наградите и организатор на церемонията са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места… Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото .

Над 200 дами бяха кандидати за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8. По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина на Мидалидаре Естейт представени от сомелиера Мишо Марковски и Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината“. Водеща на събитието беше Мариана Маринова – “Мисис България” 2007.

Събитието подкрепи благотворителната кампания „I am beautiful”. Фотографии на “Мисис България” 2015 – Венета Славова, Дони Василева –“Grandma Universe” 2016, “Супер модел на България” – Джулиана Гани , “Мис Силикон” – Габриела Попова и певицата Бони, бяха продадени на търг. Фотографиите са дело на Теди Грозданов, грим – Малена Санчез.

Наградените получиха подаръци от Тonino Lamborghini, „Бяла вода“ – минерална вода със сребърни йони, Gold Collagen, Gallerato, Премиум Хелт Продактс и Беностан България – най-оригиналните лайфстаил козметични продукти в българския пазар и др.

Информация за наградените дами на годината:
Категория „Строителство и архитектура“ – Александра Терзиева от фирма “Papadopulos Stone”;
Управлява фирмата заедно със своя съпруг; фирмата е основана преди 26 години; компанията внася и произвежда изделия от естествен камък; създали са и производствена фабрика; „Papadopulos Group” е моден диктатор в индустрията на българския пазар. Наградата бе връчена от Славка Занева.

Категория “Собствен производствен бизнес“
Наградата получи – Пламена Сиракова от “Vikis Hydraulics”
Фирмата е основана през 1989 от баща й. Основната дейност е металообработване и производство на хидравлични цилиндри и компоненти за различни видове техника. Основната й дейност е намиране на пазари и комуникация с клиентите. От 2 години функционира нова производствена база, в момента строят и нова част. Наградата връчи Биляна Тончева.

Категория „Най-добро представителство на международна марка“
Наградата получи Ваня Цолова – Sandro Ferrone – Милано
Ваня Цолова е завършила икономика и управление на социално-културни дейности, както и психология; от 25 години е в частния сектор; със съпруга си притежават холдинг от 10 работещи компании в различни сектори; от 3 години се занимава с дамска мода като представител за България на италианския дизайнер Sandro Ferrone. Наградата връчи Анелия Петкова.

Категория „Най-добър организатор на ивенти“
Наградата получи – Ваня Гергова – Сватбена агенция “Ваня Стил”
Ваня Гергова е създател и вече 15 години управлява сватбена и парти агенция „Ваня Стил“ – град Пловдив. Има опит в ресторантьорството и така се е родила идеята да създаде агенцията. Работата й е много красива, но отговорността да създаде най-щастливия ден за хората е много сериозна. За нея професионалното отношение и клиента винаги са номер едно. Наградата връчи Вики Божилова.

Категория „Медицина, красота и естетика“
Наградата получи „Spectro Aesthetics”
Основна цел на екипа на „Spectro Aesthetics” e да предостави на своите клиенти висококачествени продукти и ефективни решения. За постигане на тази цел се разчита на висококвалифициран екип от специалисти в областта на медицината, кинезитерапията, както и на качествени продукти с доказан произход. Различават се с висококачествени продукти, подкрепени със сериозни клинични проучвания. Наградата връчи д-р Венелина Милева.

Категория „Журналистика”
Наградата получи Ина Георгиева – главен редактор на списание „Твоят бизнес“.
Списанието се издава от 2003 г. Тя е главен редактор. По образование и призвание Ина Георгиева е музикант, по професия журналист. Казва, че годините в списанието са най-уникалния университет на реалния бизнес благодарение на десетките й срещи с предприемачи и консултанти. И най-вече заради стотиците статии по различни теми, касаещи бизнеса. Наградата връчи Явор Цаков.

Категория „Благотворителност“ – за благотворителните кампании организирани от КГБ – Клуб на готините баби, подпомагащи студенти в неравностойно положение. Наградата получи Дони Василева.
Наградата връчи Мариана Маринова – „Мисис България“.

Категория „Най- лоялен партньор” – Даринка Кръстева, собственик на туристичека агенция „Дари Травел“.
Наградата връчи Роксана Рок.

За трета година се дава награда за силните мъже на България – Mr. of the Year, които подкрепят своята половинка да се развива в професионален и личен план. Носител е Траян Божилов – половинката на Мисис България – Вики Божилова.

Фотограф: Валери Захов – BiNet TV

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.