Инж. Димитров санкционира фолк гърлите си

Обратно на очакванията на всички собственикът на музикална компания „Пайнер”-Инж.Митко Димитров не понасял разголените си изпълнителки и често прибягвал към санкции.

В малкото си интервюта той е той споделя пред водещите, че обича естествената красота и не толерира силиконовите импланти и екстеншъните, както и прекалено тежкия грим. Като допълва още,че постоянно го говори това и на неговите подчинени фолк звезди, а за тези, които не са се вслушвали в съветите му и са показвали прекалено много е имало глоби.

Всеизвестно е това, че преди една песен да се завърти по телевизиите с марката”Планета”, клиповете минават през зоркото око на инж. Димитров. Не са малко артистите върнати заради прекалената провокация и показност,а някои от тях дори е спирал.

”Всеки път ни се кара, че сме се направили на нищо в клиповете, че сме разголени. Той не харесва силикона и е против тези интервенции.Винаги е толерирал естественото.Съветвал ни е да полагаме грижи за външния си вид,като посещаваме фитнес зали и тренираме,а не да лягаме под скалпа”, разкрива изпълнителка от музикалната му компания.

От екипа на”Планета”, пък, издават,че преди време е спрял клип на фолк певицата Юнона. Парчето е озаглавено ”100 процента” и не е видяло бял свят. Във видеото изпълнителката извадила огромния силиконов бюст, дори накарала монтажиста да ги уголеми. С тази си постъпка успяла да отврати шефа си. След това видеото е снимано на ново, но това не е единственият пример и често режел голотии от клиповете.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.