Йоана Буковска и Радина Думанян за ролите в киното и живота /Видео/

Какво е общото между Йоана Буковска и Радина Думанян ?

Това, че и двете си партнират в сериала „ Откраднат живот“, както и в спектакъла „Чиста къща“. Екипът на Plovdiwood Ent. се срещна с двете актриси, за да установи къде свършват ролите във филма и къде започва истинския живот при всяка една от тя.

За Йоана Буковска всеки един спектакъл е малък празник. За нея театърът се прави със съмишленици. Нарича ги бешерти, което означава сродни души от еврейски.

 

„Чиста къща за мен е едно презареждане на много специално енергийно ниво“, разкри Йоана пред екипа на „Plovdiwood Show”. В постановката тя изпълнява ролята на Анна, която е с много силен дух и живее тук и сега. Отговорността да се играе такъв човек в България е много голяма и трудна. За себе си споделя, че не е лесен характер, важни са децата й, защото тя е техния пример.
„ Мечтая за по-добро бъдеще в България, за моите деца“ каза още Буковска.

Другата участничка в шоуто, Радина Думанян, сподели, че за нея спектакъла е „За любов- от любов с любов“. През 2015г. актрисата беше отличена на наградите Аскеер именно за ролята си в тази постановка. Пред водещите на предаването тя разкри, че случилото се за нея е прекалено бързо и много рано. Според Радина много млади хора в България заслужават шанс , а може би нейният успех се гради и на огромна доза късмет.

“Най-трудната роля на света за изиграване е любовта, там не можеш да излъжеш зрителя, че не обичаш. Започваш да обичаш при старта камера и спираш при стоп камера“, сподели Думанян специално за „Plovdiwood Show“.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.