Кралиците на стендъп комедията гостуват в Пловдив

„Театър в клуба“ представя

Три жени на микрофона!

 

Скандалните Елисавета, Красимира и Оля от култовия формат Три жени на микрофона ще представят за пръв и единствен път в Пловдив авторския си спектакъл “Добрата, Лошата и Красимира“. Събитието е част от проекта “Театър в Клуба“ и ще се проведе на 29.02 от 20:00ч. в Club W град Пловдив.

Те са три жени, които разбиха стереотипите за стендъп в България и разпродадоха два пъти цялата зала 1 на НДК. Авторският им спектакъл – „Добрата, Лошата и Красимира“, който беше 4 пъти разпродаден на премиера в София, ще стъпи за първи път на пловдивска сцена и само веднъж, тъй като това е основната му концепция – веднъж и никога повече!

Режисьор на „Добрата, Лошата и Красимира“ е носителя на Аскеер Стоян Радев, който е режисирал едни от най-успешните проекти на Мариус Куркински и Камен Донев. В спектакъла Оля Малинова, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова говорят без цензура и задръжки за секса, семейството, ролята на жената в българското общество и други злободневни теми, които ще разтърсят и докоснат присъстващите. Билети може да намерите в бензиностанции ОМВ, книжарници Ориндж, касата пред Община Пловдив, както и онлайн в мрежата на eventim.bg 

 

ЗА ТЕАТЪР В КЛУБА

„Три жени на микрофона“ е първия комедиен формат, с който  пиар и продуцентска компания Plovdiwood Ent.  и един от най-популярните клубове в Пловдив- Club W ще стартират съвместния им проект „Театър в клуба”.  Комедийните спектакли и stand up артисти превземат все повече клубната сцена у нас и поради това те се обединяват, за да създадат алтернативна сцена, както за любителите на комедийния жанр, така и за гостуващите артисти в града под тепетата.

 

 

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.