Любими изпълнители се обединиха в подкрепа на млад човек

Музикална компания „Sunny Music” и Импресарска агенция „VN” обединяват сили в подкрепа на Николай Иванов от Асеновград и неговата най-важна битка, битката с болестта. Устата, Ваня, Елица, Исмаил, Зоя Мутишева, Пламена, Ангел и куп други изпълнители ще пеят за добрата кауза, а именно да съберат пари за лечението на 31-годишния мъж.

Преди няколко години  Ники е претърпял множество операции, поради рак на дебелото черво, като за жалост сега му се налага да извърши скъпоструващо лечение в испанска клиника. Средствата, които са необходими към момента, са около 52 хил.евро, за да може да продължи неговия лечебен план.

Благотворителният концерт ще се проведе на 16 ноември в сватбена зала ”Роял”, гр. Асеновград. Цената на билета е 5лв. Набраните средства от вход и дарения ще бъдат оповестени публично.

Тези, които не могат да присъстват на концерта, но желаят да помогнат на Николай, могат да го направят по следните начини:

чрез sms с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777

чрез банков превод в дарителската му сметка в ОББ в лева – IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30, BIC: UBBS BGSF, Титуляр: Николай Владимиров Иванов или в евро за Испания – IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550, BIC: CAIX ESBB

или чрез Pay pal Vencislav_ivanov89@abv.bg.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.