Най-добрите бг латино музиканти и танцьори се събраха в общ проект /Видео/

Салса, фламенко и изневяра са част от горещите кадри в “Por Una Noche“

“Por Una Noche“ #ЗаЕднаНощ е първият музикален проект в България, който обединява едни от най-добрите латино музиканти, изпълнители и танцьори в страната.

ВИДЕО

 

ЗА ПЕСЕНТА

Песента e на испански и съчетава латино поп с фламенко и регетон. В основата на грандиозния проект е създателят на една от най-големите танцови школи у нас- Димитър Лазаров – De Fuego, който успешно се изявява и като музикант и певец. В парчето участват още познатия на всички от танцовите риалити формати у нас Алфредо Торес и музикантите Братя Санчез, които над 15 години са свирили в част от най-добрите групи в Куба, Мексико и Испания.

ЗА ВИДЕОКЛИПА

Клипът е заснет в Пловдив от екипа на Plovdiwood Ent. и разказва за латиноамериканска сватба, която вместо с първа брачна нощ завършва с изневяра. Булката във видеото играе салса танцьорката Таня Тончева- жената на Сашо Кадиев, която „се омъжва“ на пищна церемония в ресторант „Марбея“ за друг танцьор – Илия Чолаков. Сватбата обаче не протича по план, защото докато тя танцува с бъдещия си съпруг, прехвърчат искри между нея и един от музикантите -Димитър Лазаров- De Fuego.

Страстите се нагорещяват и Таня решава да избяга с него напук на всички присъстващи. Пламва скандал, който скарва семействата и приятелите на младоженците, сред които са уиски експерта и баща на кизомбата в България – Гаро Узунян, вечно разгърдения мачо с пура в ръка Киро Скалата, най-добрият организатор на „Сватбени Ивенти“ за 2017 г. Ваня Гергова, известния сомелиер Йордан Русев, мениджърът на р-т „Марбея“ Даниел Китов и др.

“Аз и екипа на Plovdiwood се постарахме цялостния продукт- от звученето, през участниците и клипа да не се свързва с конвенционалната българска продукция, а да прилича колкото се може на продукт, създаден в Латинска Америка…“ сподели още режисьорът на видеото Стелиан Димитров, който е и един от композиторите и текстописците на песента.

За да се подсили латино стила са избрани специални костюми от бутик Lusso, както и цветни аксесоари за всички гости, умело съчетани от Крис Комерс. Украсата на залата също е тематична-сватбена агенция “Ваняя Стил“ избраха палмови листа, ананаси и бледорозови цветя. Акцент във видеото си остава роклята на булката- която трябва да е не само красива, но и удобна за танци. С тази не лека задача се справи дизайнера Стоян Радичев, който за пореден път доказа, че е номер 1 в сватбените рокли. Невероятният стайлинг на всички участници пък бе поверен в ръцете на коафьорката Дима Иванова и гримьорките Мария Ганина и Силвия Василева.

ИНТЕРВЮТА С ПАРТНЬОРИ И УЧАСТНИЦИ /ПЛЕЙЛИСТА/

 

BACKSTAGE СНИМКИ

Екипът подготвил материала:

Статия и интервюта: Гергана Профирова

Оператор: Радомир Димиво

Фотограф: Цветко Колчаков – ЦЕКО

 

 

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.