Пловдивчани танцуват и тренират благотворително на 14-ти и 15-ти септември

Вече стана ясно, че пловдивчани са готови да помогнат на ближния и доказателство са стотиците хора, които се включиха в различните спортни и танцови инициативи, в подкрепа на Камелия Добрева, която се бори с тежката болест Т-образна левкемия. Кампанията върви усилено, но няма да е възможна без вашата помощ. В навечерието на новата учебна година от Pulse fitness & SPA и Спортен комплекс СИ²ЛА организират поредните две събития, които не само са благоприятни за духа и здравето, но и за настроението.

Започваме на 14-ти септември, когато може да потанцувате с цялото семейство на централните игрища на Младежкия център на Гребната база. Младежкият център е един от главните приятели на кампанията Заедно за Камелия и я подкрепя с терен и логистика още от самото начало. Именно там ще научите нови стъпки от различни стилове танци с инструкторите от Pulse fitness & SPA, а за предварителната загрявка на мускулите Ви ще се погрижи Христо Карамфилов.

ПРОГРАМА:
19:00-19:45 Функционална тренировка Tapout с Христо Карамфилов и колеги
19:45-19:55 Почивка с готина музика
19:55-20:40 Урок по кубинска салса, афро румба и регетон с DS Mariposa (подходящи и за деца)
20:40-20:50 Почивка с готина музика
20:50-21:30 Открит урок с много интересен гост-хореограф по танци, подходящи за деца

Продължаваме на 15-ти септември, този път в Спортна зала СИ²ЛА. Там дисциплините отново ще са смесени –  танци и функционална тренировка – кой каквото го влече. Ще има и романтична нотка, защото body fit тренировката ще е специално по двойки. Така че, ако искате да накарате половинката да тренира, сега е вашият шанс.

ПРОГРАМА:
11:00-11:55 Зузи от Комплекс СИ²ЛА с тренировка Body Fit. Тренировката ще се проведе по двойки
11:55-12:10 Почивка (музикално разпускане с DJ Big D и Dj Gorro)
12:10-12:55 Функционална тренировка с Яни от Комплекс СИ²ЛА. Тabata-Combat
12:55-13:05 Почивка (музикална подготовка с DJ Big D и Dj Gorro)
13:05-13:50 Открит урок по хип-хоп танци от Viktor Gurkov и Emotion dance , които са под шапката на Dance Station

Отбелязваме, че тренировките и в двата дни са безплатни. Спонсорът на кампанията е подготвил и освежаващи напитки за вашето удобство. Въпреки това, ще са поставени дарителски кутии, в които всеки може да остави толкова, колкото желае или има възможност. Понякога и малките стъпки водят до чудеса. Всички събрани средства от събитията ще се преведат директно по сметката на Камелия.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.