Plovdiwood отрази концерта по случай 35 години оркестър „Орфей“ /ВИДЕО/

На 31 май оркестър “Орфей” отпразнува 35 години на музикалната сцена с голям концерт на централния площад в Пловдив.

Заедно с музикантите, на сцената излязоха Цветелина Янева, Фики, Галин, Галена, Деси Слава, Анелия, Борис Дали, Константин, както и обичаните фолклорни изпълнители Ивелина Колева, Пепи Христозова и Николай Славеев. Част от тях застанаха пред камерите на „Plovdiwood show”, за да отговорят на няколко въпроса на водещите на шоуто Стелиан и Гергана.

Фики беше един от първите, които попаднаха в полезрението на екипа на предаването.

Той хвърли бомба, като разкри, че си търси приятелка и то такава със сериозни намерения. Чаровният изпълнител нямал изисквания за години, външен вид или професия на бъдещата си избраница, но едно от задължителните му условия бе тя да може да готви добре.

Поп-фолк певицата Анелия, пък, сподели, че е изключително щастлива, че пее заедно с музикантите на оркестър „Орфей“. Извън сцената, обаче, тя обичала да си почива и да е с близките си хора:“Живея много спокоен, даже скучен живот. Обичам да ходя на походи, да гледам телевизия, да мързелувам.“

Народната музика беше обзела и Галена, която не пропусна да отбележи, че се „чувства в свои води“. Относно съвместната й песен с Цвети Янева, която излезе наскоро, певицата сподели: „Аз имах идея да снимам такъв клип преди много години и си чаках да дойде песента.Понякога сънувам моите идеи..“

Като в сън премина и концерта за домакините от оркестър „Орфей“ Георги и Пепа Яневи. Те си направиха равносметка, че 35 години са минали в много музика, веселие и радост. За финал музикантите разкриха формулата за успешна кариера: „Нямаш ли собствен стил, собствена визия, сякаш не може да просъществува толкова години един оркестър“.

Снимки от събитието тук: Орк. “Орфей” 35 години

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.