Plovdiwood подкрепи Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour /ВИДЕО/

Водещите на „Plovdiwood show“ Стелиан Димитров и Гери Профирова ни отвеждат зад сцената на едно от най-запомнящите се събития- Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 гр. Пловдив.

Първи пред екипа ни застанаха Пламен и Иво, които разкриха, че публиката е тази, която ги зарежда с енергия.

А, относно текста на 24/7, където пеят „Не бих те купил с бижута…“ се оказа, че наистина го мислят: „Бижутата не са важни, важно е сърцето и душата. Ние сме истински момчета.Не подаряваме бижута-подаряваме спомени и моменти“, допълват те.

 

Тийн идолът Атанас Колев ни изненада с леко небрежен външен вид и набола брада.

Изпълнителят разкри, „че това е момента, в който ти расте брада за първи път и не искаш да я махаш“. Освен аутфита си, Наско разкри и по какви момичета си пада- оказа се, че трябва да са по-ниски от него, което не е трудно, като се има предвид виския му ръст.

Въпреки, че най-младият участник в концерта Кристиан Костов все още няма брада,

това не му пречи да има големи планове за своята кариера. Той сподели, че мечтае да стане световноизвестен и за да подкрепи своите думи риалити звездата изпя част от своя любима китайска песен.

Концерта закри една от най големите звезди в българската музика, а именно Криско.

Той не пропусна да се пошегува с водещите, като намекна, че ще направи нещо, което изцяло ще промени музикалния бизнес в България: „Оказа се, че има живот на Марс и ние ще сме първите продуценти на марсианци за България“ с усмивка съобщи той.

Още снимки от събитието тук: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 – гр. Пловдив

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.