По-евтини пакети за Halkidiki Adventure

Обичаният интернационален фестивал Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна година и обещава да е по-мащабен и по-грандиозен отвсякога. А организаторите от Event Academy Bulgaria пускат изключително ниски пакети за най-нетърпеливите купонджии и фенове на фестивала.

ВИДЕО:

Halkidiki Adventure – Music Festival 003

🔴 ПОБЪРЗАЙ! Само СЕГА – Super Early Bird пакети за Halkidiki Adventure Festival 003 са вече ТУК ➡️ https://goo.gl/HnDLC8*Готов ли си за новото лятно приключение?*Резервирай твоето място само СЕГА, с капаро от 98 лв. и СПЕСТИ до 192лв!*🔴 Бъди от първите, които ще научат кои са артистите в третото издание на Halkidiki Adventure – Music Festival!*Не губи време! Включи се в приключението СЕГА!*🔴 Билети и RAVE & SLEEP пакети ще намериш ТУК ➡️ https://goo.gl/HnDLC8

Публикувахте от Halkidiki Adventure – Music Festival в Петък, 1 февруари 2019 г.

 

От днес до 9 февруари имате изключителната възможност да станете част от магията на фестивала срещу най-ниска цена и да спестите 190 лв. Само сега пакетната цена за хотелско настаняване в 4-звезден хотел и гривна за шесте партита от 3 до 5 май са на стойност от 269,90 лв вместо 461,58 лв., каквато ще е цената след промоционалния период.

Пакетите вече са пуснати в продажба. Може да ги закупите на www.halkidikiadventure.bg, както и в офиса на Event Academy Bulgaria на адрес: София, ул. „Петър Парчевич“ 38.

СНИМКИ:

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.